Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Dag Van De Bouw 2024 Een Unieke Kans Om De Bouwwereld Te Ontdekken

Dag van de Bouw 2024: Een Unieke Kans om de Bouwwereld te Ontdekken

Kom op 8 juni langs op een Bouwplaats Bij jou in de Buurt

Noteer zaterdag 8 juni 2024 in je agenda! Op deze dag organiseert de Branchevereniging Bouw en Infra (BWI) de 17e editie van de Dag van de Bouw. Dit is een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij diverse bouwprojecten en de wereld van de bouw van dichtbij te beleven.

Ervaar de Fascinerende Wereld van Bouw en Infra

Tijdens de Dag van de Bouw openen bouw- en infrabedrijven in heel Nederland hun deuren voor het publiek. Je kunt dan zien hoe gebouwen en infrastructuurprojecten tot stand komen. Van nieuwbouwprojecten en renovaties tot aanleg van wegen en bruggen – er is voor ieder wat wils.

Deskundige professionals zullen aanwezig zijn om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Je krijgt zo een uniek inzicht in de technische aspecten, het projectmanagement en de duurzaamheidsmaatregelen die bij bouwprojecten komen kijken.

Waar en Wanneer?

De Dag van de Bouw vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024 van 10:00 tot 15:00 uur. Deelnemende bouwprojecten vind je verspreid over heel Nederland. Voor een overzicht van alle locaties en projecten kun je terecht op de website van de Dag van de Bouw:

Website Dag van de Bouw


Comments